Monday, May 25, 2015

Paleta Tartelette Amazonian Clay Matte - Swatch-uri si Review patial

Hello, hello,
Am tot fost intrebata de paleta aceasta si ce este cert e ca nu prea am folosit-o pana azi. Incredibil nu?
Ei bine, nu am avut nici timpul dar nici cheful necesar sa o incerc, e ciudat insa acesta este adevarul si fiindca am fost intrebata atat pe facebook cat si pe twitter cum e paleta, am zis sa va spun o parere partiala.
Am paleta de prin februarie si a fost o aventura sa o gasesc, va spun sincer ca la un moment dat m-am dat batuta ( + ca aveam un cupon...you know me...coupons are my life :)) ), si fiindca al meu cupon mai avea putin si expira am zis ''imi bag picioarele, imi iau Naked3 si gata''. Dar ce sa vezi, fix in ziua respectiva, culmea, nu aveau paleta Naked3 dar aveau Tartelette de la Tarte.
Mare ravna a fost cu ea si nu o vroiam pana... Laura. Da Lauraeste vinovata si stiu cat de incantata este de ea ca ma hipnotizat si a trebuit sa o am.
Dar ce sa o mai lungesc, cel mai bine trec la subiect!

Tartelette Amazonian Clay Matte Palette (etc) arata tare bine, ador ambalajul, este chiar cute ( stiti ca am o problema cu ambalajele cute...o mare problema chiar ... help )...adica, mna, ombre mov, textul cu auriu ( stiti voi, auriul e noul negru ) dar nu zic ca nu-mi place si continutul.


Paleta e relativ okey la marime, nu ocupa loc si e tocmai buna de aruncat in bagaj sau geanta ( am I to drastic? ).
Cand o deschizi, dai de o oglinda cat paleta de mare, ceea ce e bine, pe care este inscriptionat cu mov Tartelette ( de ce ma gandesc doar la tarte...cu lamaie...si bezea...) si dupa, in toata splendetea, te fura 12 culori, parca perfect alese ( sa-ti faca gaura in portofel ), mate pe care este scris Tarte ( iar tarte ma, iar...).
Trebuie sa recunosc ca imi plac, iar denumirile lor ma duc cu gandul la: familie si prieteni, natura si bloggeri. 
O singura intrebare am: de ce au denumit culoarea neagra ''fashionista''? Daca poate sa ma ilumineze si pe mine cineva, de preferat o fashionista, nu de alta dar la ora asta nu-mi functioneaza circuitele cum trebuie :)).
Gata, trec peste glumele mele de 2 parale...
Daca va uitati atente, putem spune ca aceasta paleta este formata din 3 mini paletele ( primul rand de la stanga la dreapta, cel din mijloc si ultimul de jos ).
Primul rand este  format din culori calde de maro, in cel din mijloc dam de culori calde de roz spre mov iar ultimul rand este format din culori reci, neutre. Culorile se complimenteaza reciproc, fardurile sunt ..asa..cremoase la atingere, pigmentate si cred cu tarie ca e o paleta de zi cu zi care nu trebuie sa va lipseasca ( daca iubiti fardurile mate, daca nu, pas ).
Este o paleta versatila avand in vedere ca are atat culori calde cat si reci, o paleta cu care puteti sa mergeti la sigur cu ea.
E drept ca e cam scumpa $44 + taxe dar daca va plac fardurile mate atunci aceasta paleta este perfecta pentru voi. Ahhh, si am omis sa va spun ca este prima paleta de farduri mate de la Tarte :).
Despre rezistenta nu am cum sa va spun ca inca nu am reusit sa o testez cat trebuie dar voi reveni cu un update si poate cu un makeup, de ce nu?
Va las swatch-urile atat cu baza alba cat si fara ca sa va faceti o idee.
                                                       

Sper ca nu am omis nimic si sper ca v-a placut aceasta postare iar daca aveti intrebari atunci va astept cu un coment!
Pana data viitoare, va doresc o zi minunata!


ALTE SWATCH-URI SI REVIEW-URI LA PALETE CARE TE-AR PUTEA INTERESA:
👇

10 comments:

  1. Am balele până la glezne și culmea e că ador culorile mate! :)) S-o folosești sănătoasă și abia aștept să văd ce look-uri vei crea cu ajutorul ei! :-*

    ReplyDelete
    Replies
    1. ma bucur sa aud asta, eu sincer nu prea eram cu fardurile mate dar paleta asta ma lasat WOOW. Multumesc frumos :*

      Delete
  2. mvai, ce mi place paleta asta! imi vine s o pap :))

    ReplyDelete
  3. Vai ce culori frumoase mov my fav :))) super,pup

    ReplyDelete

Latest Instagram Photos