Saturday, May 16, 2015

Putin shopping nu strica....


In sfarsit m-am decis sa fac asta atat pentru voi cat si pentru mine. Am tot primit mesaje in care m-ati rugat sa fac postari si in limba romana, insa din pacate anumite firma refuza sa colaboreze cu mine din cauza ca scriu ba in romana, ba in engleza, ba in ambele limbi si lucrul acesta devine confuz.
Am luat decizia sa fac un alt blog, strict in limba romana, fara colaborari cu firme, fara link-uri din care ''sa-mi iasa ceva'', fara postari sponsorizate etc....vreau doar sa vorbim, sa schimbam pareri, sa radem, sa cream, sa fim noi...sa fiu eu.
Fiind prima postare si pentru ca am scris in titlu ca putin shopping nu strica, o sa va arat ce mi-am achizitionat in aceste zile de la Walmart, Bath and Body Works, Target si H&M, ....un mic haul daca vreti sa-i spuneti asa....majoritatea produselor le-ati vazut deja pe contul meu de facebook :)

De la Walmart mi-am achizitionat noile balsamuri de buze Keep Calm de la Rimmel London,  binecunoscute in Londra si recent lansate in SUA. Colectia consta in 6 balsamuri de buze dintre care unul este lansat special pentru SUA.
Bineinteles ca unul a reusit sa-mi scape, insa maine cu siguranta voi incepe sa-l vanez pe la alte Walmart-uri.
Balsamurile sunt destul de dragute, era imposibil sa nu ma atraga ambalajul, mai ales ca eu sunt o tipa ''keep calm'' si sunt si o mare devoratoare si colectionare de balsamuri de buze...cum imi zic multe fete: '' ai la basamuri de buze sa-ti ajunga 2 vieti '' - si le cred pe cuvant.
Dar sa revin la balsamuri...ambalajul e asemanator cu cel al basamurilor de buze de la Maybelline, Baby Lips, si cred ca deja sunt postari pe internet cu diferentele dintre ele ( daca vreti sa aflati mai multe despre aceste balsamuri atunci o sa va rog sa-mi lasati un coment mai jos ).
Pe langa aceste balsamuri de buze mi-am cumparat si o oja de la Salon Perfect....pur si simplu mi-a sarit in ochi si nu aveam cum sa o las singurica pe raft.

Am trecut si pe la vreo 2 mall-uri deoarece aveam 2 cupoane de reducere: unul de 20% iar celalalt daca achizitionezi ceva de 10$ primesti o lotiune full size gratuita de la Bath and Body Works care expirau pe data de 10 mai, asa ca a trebuit sa le folosesc.
Mi-am luat niste geluri antibacteriene (5 la numar - sunt absolut hipnotizata de ele, sunt preferatele mele si vi le recomand cu mare drag ), si am reusit sa plec si cu cateva lotiuni travel size, si 2 lotiuni noi din care una a fost gratuita si full size cum am mentionat mai sus. Intotdeauna prefer sa-mi achizitionez lotiuni travel size de la BBW, au cantitatea perfecta, am sansa sa testez multe arome si sunt practice, mereu arunc cate una in geanta, dar trebuie sa recunosc ca nu dau inapoi nici de la lotiunile full size, mai ales daca sunt gratuite si nu le au in varianta travel size.Foarte multe nu o sa va zic despre aceste produse pentru ca mi-ar trebui vreo 5-6 postari, insa vi le pot recomanda cu drag pe absolut toate.
Chiar acum cateva zile ii spuneam Adinei ca BBW este firma de la care nu pot alege un produs preferat pentru ca toate imi plac la fel de mult, insa se pare ca noua colectie Tahiti Island Dream mi-a pus capac, miroase absolut WOOW si nu ma pot satura de ea. Clar va trebui sa am toata colectia.
Sa va mai zic ca am primit prin posta iar 2 cupoane la ei? Nu, nu va mai zic :))

Trebuie sa recunosc ca am ajuns si pe la Nordstrom la Mac dar asta o sa fie o postare speciala. De curiozitate am intrat si pe la H&M deoarece nu i-am mai vizitat demult si simteam ca trebuie. Tocmai bine aveau oferta la cosmetice: Buy 1 Get 1 Free. Perfeeect, mai bine nici ca nu se putea :)). Am plecat de la ei cu 6 produse dintre care 2 sunt pentru o prietena. Ahhh si am dat si 5$ pe toate si anume pe:

  • 2 bronzere - placut surprinsa sa vad ca este un bronzer mat si pigmentat asa cum imi place mie 
  • 2 rujuri - rujurile sunt un baby pink, nu prea pigmentate
  • 2 balsamuri de buze - pe care nu le-am incercat inca :)
Va jur ca abia m-am putut abtine sa nu cumpar si altceva :))).
Si spre final am ajuns si la Target, ohh da faimosul magazin Target de care ma rog mereu sa-mi ia banii :)))
De acolo am plecat cu o crema de maini de la EOS ( si pentru EOS-uri am o afinitate aparte ca sa zic asa :)) ), un ruj de la ELF din gama Studio, cu un Vaseline Lip Therapy si cu un set de pensule de la Sonia Kashuk in editie limita si suportul pentru ele. Inca imi fac curaj sa le folosesc...sunt mult prea frumoase :).

Cam atat am reusit sa-mi achizitionez in aceste zile si in acest weekend ce a trecut, daca prin absurd va intereseaza preturile produselor atunci o sa vi le las mai jos. Daca va doriti un review anume, la fel, va astept cu un comment.

Inainte sa inchei, as vrea sa va intreb ce produs cosmetic preferati?
Kisses!


18 comments:

  1. Heyyyyy ce frumos,succes cu noul blog <3.Numai bunatati ne arati,pupicei <3

    ReplyDelete
  2. ce bine arata produsele tale in special cele cu tahiti island dream si Bath and Body Works si pensulele. Vreau si eu si ma intreb unde ai atata spatiu pt ele! Mie imi plac posturile tale si in engleza imi convine dar sunt constienta ca ai si cititoare care prefera in romana.

    ReplyDelete
    Replies
    1. vaaai imi pare rau ca nu poti sa le si mirosi in special pe cele Tahiti Island Dream, iti jur ca tetopeai. Spatiu nu e problema si cred ca orice fata gaseste spatiu daca are nevoie :)))). Ma bucur sa aud ca iti plac si postarile mele in engleza dar da sunt foarte multe cititoare care prefera limba romana, asa ca ...trebuia sa o fac si p'asta :))). :*

      Delete
  3. cat de dragute sunt balsamurile de buze!!! oare exista vreo sansa sa apara si la noi? :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. eu cred ca vor aparea si in Romania mai mult ca sigur, dar daca ai pe cineva in UK nu ar trebui sa-ti faci probleme :D. Sunt tare cute! :*

      Delete
  4. Ce mă bucur că ai decis să faci și un blog în română. Am câteva sugestii pe care mă țin să ți le spun de mult, dar se pare că acum e momentul potrivit:
    - ce cosmetice care nu se găsesc la noi, merită din punctul tău de vedere comandate de pe net, și din ce motiv,
    - diferențe între balsamurile de buze de la Rimmel și cele de la Maybelline
    - top 10 produse preferate de la MAC
    - top 10 produse preferate drugstore
    - top 10 produse preferate high end
    - colecția ta de oje (pe asta abia o aștept)
    - un top al site-urilor din US care fac livrări și în România
    - cum e să fii beauty blogger în Statele Unite față de cum e să fii beauty blogger în România
    Cam atât momentat, îți mai las comentarii pe măsură ce-mi vin idei!
    O să-ți citesc și blogul ăsta cu mare drag! Te pup!

    ReplyDelete
    Replies
    1. iti multumesc frumos pentru sugestii , le ador si o sa le fac pe toate <3 :*

      Delete
  5. Oh my gooog <3 <3 <3 cât de mult ne-am "chenoit" și în sfârșit este în regulă. By the way, zilele astea, stai să prind și eu o gură de aer liberă și îți mai fac 2-3 modificări.
    Și uh... prietena aia a ta...Adina sau cum naiba o chema, cu care ai fost la shopping abia așteaptă pachetul : tzopaie și se tăvălește pe jos de nerăbdare :))
    Pupiii :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. <3 <3 <3 o sa fiu curioasa sa vad ce schimbari mai faci :))). Adina mai trebuie sa astepte putin ca mai trebuie sa cumpar un parfum de la Victoria's Secret pentru cineva dupa care iti si trimit coletul. Sper sa treaca 1 luna foarte repede si sa te bucuri de produse foarte mult <3 :*

      Delete
  6. Ce produse frumoase! Si ce poze minunate! Imi plac! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. multumesc frumos <3. culmea ca pozele sunt facute cu telefonul, chiar vroiam sa fac o incercare sa vad daca reusesc sa le fac la fel de calitative ca cele facute cu un aparat pro :D . ma bucur enorm sa aud ca iti plac <3

      Delete
  7. O să mă omori pe două fronturi, Elisa...asta nu-i treabă! :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. :))))))))))iti zic sincer ca nu incerc sa te omor =))))) dar nu e vina mea ca astia de aici au tot felul de produse si mai sunt si ieftine si mai sunt si oferte :))))

      Delete
  8. Toate produsele arata foarte bine . nici nu vreau sa ma gandesc cum miros acele produs BBW , eu as fi curioasa de acele produse de buze de la Rimmel , ma refer la culoare , sunt la fel de intense pe buze sau dau doar asa o pata de culoare pe buze , pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. deci trebuie sa ai un produs BBW in viata asta <3 sunt prea fenomenale si au reusit sa ma acapareze mai mult decat mi-am putut imagina, avand in vedere ca eu eram o fana Victoria's Secret :)). Despre balsamurile de la Rimmel o sa fac o postare si sa sa vorbesc mai multe despre ele si voi face si swatch-uri! pupici :*

      Delete
  9. wow ..ce ma bucur ca ai facut acest pas.. abia astept sa citesc ...si sa ma minunez de frumusetile ce ni le vei prezenta :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. iti multumesc din suflet, chiar ma bucur sa aud asta <3 :*

      Delete

Latest Instagram Photos