Monday, June 29, 2015

Swatch-uri Wet n Wild Megalast

Se pare ca in ultima perioada cam trag chiulul si prefer sa am o relatie cu canapeaua si Netflix. Trebuie sa recunosc insa ca am avut si o gramada de treaba prin casa, si multe proiecte  si din cauza aceasta am cam lipsit de pe ambele bloguri.
Nu am rezistat sa nu fac aceasta postare, despre aceste rujuri absolut minunate. Cu siguranta ati auzit de ele, ati vazut si swatch-uri si poate ca le-ati si testat deja.
Toate ne dorim rujuri pigmentate, rezistente si bineinteles ieftine, si e cam greu sa gasesti ceva bun si ieftin si sa nu fie si fake/fals.
Daca nu ma insel cred ca sunt cele mai ieftine rujuri de pe piata ( nu stiu daca sunt si pe piata din Romania insa sper din suflet sa ajunga, daca nu, ebay mereu e o idee buna ). Aici costa de la 1,50$ pana la 2.58$ - ieftin nu-i asa?
Cel mai mult mi-a placut pigmentatia lor, dupa care faptul ca sunt mate. Da, ador rujurile mate si cred cu tarie ca am o obsesie pentru ele.
Cum pretul nu a fost o piedica, am reusit sa pun mana pe 20 dintre ele si mai imi trebuiesc vreo 5-6.
Nu vreau sa o mai lungesc si sa va plictisesc, o sa trec la poze si la swatch-uri iar la sfarsit o sa va spun ce-mi place la ele si ce nu.
 ( de la stanga la dreapta: Just Peachy, Bare It All, Think Pink si Pink Suga' )
 ( de la stanga la dreapta: Mauve Outta Here, Wine Room, Smokin' Hot Pink si Rose-bud )
 ( de la stanga la dreapta: Ravin' Raisin, Mocha-licious, Red Velvet si Sugar Plum Fairy )
 ( de la stanga la dreapta: Cherry Picking, Vamp It Up, Cherry Bomb si Cinnamon Spice )
( de la stanga la dreapta: 24 Carrot Gold, Pinkerbell, Dollhouse Pink si Don't Blink Pink )

Trebuie sa recunoasteti si voi ca sunt tare pigmentate aceste rujuri si ca arata tare bine. Acum ca ati recunoscut sa trecem la pro si contra.

PRO:
- ieftine
- pigmentate
- hidratante
- rezistente
- cateva din ele sunt dupe-uri dupa rujurile MAC
- mate toate
- formula si consistenta acestor rujuri este cremoasa
- gama larga de colori


CONTRA:
- ambalaj aiurea si prost ( trebuie sa fi atenta mereu cand scoti capacul si cand il pui inapoi )
- unele pot usca destul de rau buzele ( insa daca te dai cu putin balsam inainte, totul e OK )

Parerea mea este ca trebuie sa le incercati, sunt absolut geniale iar eu pur si simplu le ador. Chiar imi pare rau ca nu le-am luat si pe celelalte dar pur si simplu nu mai stiam ce am acasa si ce nu am, plus ca la unul imi lipseste cu desavarsire eticheta cu nuanta si la unul am eticheta veche doar cu codul.
Mai am vreo 5 rujuri din colectia lor mai ieftina decat aceasta ( culmea rujuri mai ieftine decat rujuri ieftine =)) ). Daca sunteti curioase si vreti sa fac o postare si cu acelea atunci lasati-mi un comment mai jos.... ( stati linistite ca nu am decat 5 din acelea =)) ma abtin cu greu :)) ).
Sper din suflet ca va pus pe ganduri cu aceasta postare si va astept opiniile, parerile si comentariile mai jos! 


6 comments:

  1. omg, cum e vamp it up!!! <3 <3 <3
    si eu sunt obsedata de rujurile mate :)) toate sa vina la mine!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. trebuie sa recunosc ca Vamp It Up e preferatul meu, se vede absolut genial pe buze. Trebuie sa le incerci ;)

      Delete
  2. ce faine sunt...dar cam cate rujuri ai tu asa ,daca ai atatea doar de la wet n wild ? :)) Unele nuante nu le-as incerca insa unele sunt chiar super

    ReplyDelete
    Replies
    1. trebuie sa recunosc ca am peste 50 daca nu si mai multe :)))) nu le-am numarat ca sa nu ma sperii :h. si eu initiam am zis ca o sa iau doar nuantele care mi se potrivesc insa am ajuns sa le iau pe toate ( aproape ) deoarece am zis ca merita incercate. se pare ca acum le port doar pe cele la care nu ma gandeam ca o sa-mi placa :p

      Delete

Latest Instagram Photos