Wednesday, March 15, 2017

Colectia mea de rujuri MAC

Produsele celor de la MAC Cosmetics erau intr-un timp niste produse la care doar visam. Intre timp m-am mutat in aceasta tara si am reusit sa-mi indeplinesc cateva dintre vise, printre care sa detin si cateva produse de la MAC.
Cu ceva timp in urma va vorbeam despre ''3 Farduri Mac perfecte pentru toamna'' si trebuie sa recunosc ca acelea au fost printre primele mele farduri de la ei, si tare mandra eram!
La ora actuala detin ceva produse de la ei, insa astazi vreau sa va vorbesc doar de rujuri. Nu sunt o impatimita a acestui brand, nu colectionez, doar cumpar cand simt nevoia de ceva de la ei!

Detin 17 rujuri de ei si o sa vedeti ca din momentul in care am inceput sa le cumpar pana in momentul de fata, gusturile mele s-au schimbat!


  1. MAC Mineralize Rich - nuanta Be a Lady. Am cumparat nuana asta deoarece in magazin arata ca un roziu destul de frumos. Teapa! Este un corai caldut, nu prea pigmentat insa destul de hidratant. 
  2. MAC - Heroine - Matte - este un ruj mat care are nuanta de purpuriu. Foarte pigmentat dar si foarte uscacios. Toate rujurile mate si retro mate de la MAC tind sa fie uscacioase asa ca recomand un primer de buze sau un balsam.
  3. MAC - Saint Germain - Amplified - are o nuanta de roz rece aprins, o nuanta ce nu o port purta ca atare si da si acum ma intreb de ce am achizitionat-o. E un ruj pe care trebuie sa il combin cu ceva deschis sau inchis. Este putin mai hidratant si mai purtabil ca cele din gama mata.
  4. MAC - Impassioned - Amplified - ca si Be a Lady este tot un corai cald insa putin mai inchis. In magazin arata ca un rosu foarte frumos dar se pare ca iar mi-am luat teapa! 
  5. MAC - Flat Out Fabulous - Retro Matte - este un fuchsia rece inchis. Destul de pigmentat si uscacios, il folosesc doar cu balsam.
  6. MAC - Creme Cup - Cremesheen - este un roz neutru rece, destul de hidratant, pigmentatia este una medie si este unul dintre cele mai folosite rujuri de catre mine. Deasemenea trebuie sa mentionez ca are un finish perlat.
  7. MAC - Hue - Glaze - este un roz nude, cremos, hidratant,  semi opac si trebuie sa te dai cateva straturi bune pentru o pigmentatie mai mare. 
  8. MAC - Peach Blossom - Cremesheen - este un roziu pal cald cu un finish perlat. Pigmentatie e medie si trebuie reaplicat dupa cateva ore.
  9. MAC - Pink Plaid - Matte - este un roz rece cu un subton albastru, foarte pigmentat si recomand sa fie purtat cu un balsam hidratant deoarece este destul de uscacios. 
  10. MAC - Please Me - Matte - este un roz cald, mat, deasemenea destul de pigmentat. Rezista destul de mult pe buze insa este uscacios.
  11. MAC - Chatterbox - Amplified - este un roz neutru inchis, opac. Este foarte putin hidratant dar nu este nici uscacios. 
  12. MAC - Fanfare - Cremesheen - este un piersiciu neutru pal. Este destul de pigmentat si indeajuns de hidratant.
  13. MAC - Persistence - Matte - este un maro cald mediu, opac si uscacios. Rezista destul de mult pe buze. 
  14. MAC - Paramount - Satin - este tot un maro cald, de data asta este o nuanta mult mai inchis decat Persistence si are un finish satinat. Este un pic mai pigmentat decat rujurile din gama mata. 
  15. MAC - Diva - Matte - este un burgundy cald inchis, foarte mat si foarte uscacios. Bineinteles ca toate rujurile mate este destul de opac si pigmentat.
  16. MAC - Instigator - Matte - este un purpuriu inchis, mat si trebuie aplicat de cateva ori daca va doriti o pigmentatie mai pronuntata. Este un ruj rezistent insa daca aveti probleme cu buzele uscate atunci trebuie sa-l purtati cu un balsam hidratant.
  17. MAC - Men Love Mystery - Matte - este un violet lavanda, mat si pigmentat. Cred ca este o nuanta destul de indrazneata si nu poate fi purtata de zi cu zi.
 

Toate rujurile de la MAC pe care le detin eu in colectie sunt foarte pigmentate, rezistenta e diferita de la un finish la altul (cele mate rezista mai mult, cele hidrantate si cremoase rezista mai putin si trebuiesc reaplicate) si se aplica usor.
Ca si nota finala, chiar daca nu va permiteti sa va cumparati rujuri de la MAC nu trebuie sa disperati deoarece nu sunt niste rujuri ne mai intalnite si consider ca nu sunt rujuri in care trebuie sa investesti prea multi bani. Multe dintre nuante le puteti gasi si la branduri de tip drugstore ( Maybelline, L'oreal, Revlon etc ).
Le recomand doar daca va doriti neaparat sa aveti rujuri de la MAC si nu aveti pe ce da banii, insa daca sunteti indecise daca se merita sau nu, atunci va recomand sa dati banii pe altceva.

No comments:

Post a Comment

Latest Instagram Photos