Monday, July 31, 2017

Paleta Jaclyn Hill x Morphe - Swatch-uri + Recenzie

A fost efectiv o nebunie totala cu aceasta paleta! Am reusit sa o comand fix cand a aparut si este primul cadou pe care l-am primit de ziua mea ( care urmeaza pe 2 august ). Daca vreti sa stiti de la cine am primit acest cadou, atunci intrati AICI .
O cunoastem deja pe Jaclyn, unora le place de ea, altora nu, insa nu asta conteaza! Conteaza paleta ei la care a lucrat 2 ani si la care a avut control total ( sau cel putin asa am inteles eu ). Nu sunt aici sa ii spun povestea, pentru asta aveti Youtube, acum tot ce ma intereseaza este sa va spun parerea mea sincera despre ea.

AMBALAJUL

Iubesc combinatia de alb si argintiu insa nu si la aceasta paleta. Consider ca daca ti-a luat 2 ani de zile de creezi aceasta paleta aveai timp la dispozitie sa investesti si putin in calitatea ambalajului ( insa probabil ca asta cauza marirea pretului ).
Fiind alb si din carton presat, in timp, aceasta paleta va arata pur si simplu oribil. Nu are nici un strat de protectie care sa ajute la curatarea ei, deci daca ai mainile murdare de fond de ten sau farduri fi pregatita sa patezi aceasta paleta. Va spun sincer ca m-am gandit sa cumpar un spray si sa o invelesc intr-un strat protectiv ca sa evit sa o murdaresc.
Paleta vine bagata intr-un plic cu bule si intr-o cutie de carton ( cred ca e cel mai ieftin carton de pe piata ). Intr-adevar este mai usoara decat paletele normale de la Morphe. Deasemenea nu vine cu oglinda dar nici cele normale nu vin cu una si nici nu ma deranjeaza deoarece foarte rar folosesc oglinzile din palete. Cand o deschizi este mesajul lui Jaclyn catre fanii ei si o folie transparenta protectiva desupra fardurilor.
In cutie se afla si un carton cat o poza cu nuantele si numele nuantelor si din cate am auzit sunt persoane care nu au primit acest cartonas.
Ma plang iar si consider ca era mult mai util sa scrie numele sub fiecare nuanta sau cel putin pe spatele paletei care este simplu si pe care scrie MorpheXJaclynHIll si initiale JH.
Acestea fiind spuse, ma gandesc ca daca ti-a luat 2 ani sa creezi aceasta paleta era frumos sa tine cont si de detalii, insa ma repet, cel mai probabil aceste lucruri se adaugau la pret.

SWATCH-URI

Am facut swatch-urile pe piele fara primer sau baza, atat cu degetul cat si cu pensula. Unele nuante sunt un pic mai uscate insa sunt pigmentate, sunt buildable, se blenduiesc usor, cremoase si pigmentate. Sunt unele nuante precum Silk Creme si M.F.E.O. care abia se vad pe pleoapele mele, deasemenea sunt si nuantele Enlight si Beam care sunt foarte asemanatoare, Enlight avand un subton roz si Beam avand un subton galben.
Au existat 2 nuante care mi-au patat pielea ( si asta cred ca din cauza ca au fost porii destul de deschis de la atat swatch-uit ) si sper ca nu o sa se intample acelasi lucru atunci cand le voi folosi pe pleoape cu primer sau baza.
Cand am facut swatch-urile cu pensula am trecut de cateva ori cu fardul asa cum fac de obicei cand ma machiez, ca doar nu aplic o culoare pe pleoape si gata, am terminat,  nu? Blenduim frumos si construim cum ne place.

RANDUL 1 - Enlight, Beam, Silk Creme, M.F.E.O., Faint, Sissy,  Little Lady.
RANDUL 2 - Creamsicle, Butter, Pooter, Pukey, Hunts, Firework, Queen.
RANDUL 3 - Obsessed, S.B.N., Hillster, Roxanne, Jacz, Buns, Cranapple.
RANDUL 4 - Royalty, Twerk, Hustle, Meeks, 24/7, Chip, Mocha.
RANDUL 5 - Pool Party, Jada, Diva, Enchanted, Central Park, Soda Pop, Abyss.

Swatch cu degetul:
R1
Swatch cu pensula:
R1
Swatch cu degetul:
R2
Swatch cu pensula:
R2
Swatch cu degetul:
R3
Swatch cu pensula:
R3
Swatch cu degetul:
R4
Swatch cu pensula:
R4
Swatch cu degetul:
R5
Swatch cu pensula:
R5 

O sa observati o mica diferenta de lumina intre ele si asta e din cauza ca swatch-urile au fost facute in zile diferite, desemenea vreau sa mentionez ca am folosit pensule Base Shadow Brush de la Real Techniques.

REVIEW

Per total fardurile imi plac foarte mult, nu pot sa zic ca sunt oribile insa sunt foarte prafoase ( au fall out ) fie ca se foloseste degetul sau o pensula. 
Am folosit unele farduri intr-un machiaj si trebuie sa va spun ca machiajul a rezistat cu brio toata ziua. Am folosit primer si fardurile au avut aceeasi intensitate in pigmentatie pe tot parcursul zilei. Gama de nuante este bine aleasa in asa fel incat sa ai cam tot ce iti trebuie. Sunt atat nuante calde, cat si reci si neutre, avem si culori de tranzitie, si culori metalice si mate si culori vibrante, efectiv ai cam tot ce iti trebuie pentru un machiaj extraordinar.
Se poate vedea si din poze ca sunt pigmentate si trebuie sa recunosc ca se blend-uiesc destul de usor.
Comparativ cu alte palete de la Morphe va spun sincer ca nu vad nici o diferenta, se simt la fel, sunt la fel de pigmentate si pot sa spun chiar ca unele farduri se aseamana desi Jaclyn mentiona cum ca a muncit mult la formula fardurilor si la modul in care au fost presate ( sau ceva de genul ). Multe farduri din aceasta paleta se aseamana cu farduri din alte palete de la Morphe, si putin mai jos aveti si cateva exemple.
Nu este travel friendly si cred ca as avea emotii sa o car dupa mine avand in vedere ca ambalajul este din carton + ca am mai primit palete Morphe cu farduri sparte deoarece erau prost lipite. 
Un gand de final este ca nu mi se pare justificat pretul ( mai ales la comenzile internationale - vorbim si de preturi de $120 paleta - incluzand transportul si vama ).
Va las mai jos ingredientele paletei JH si ingredientele paletelor de 25 de farduri si de acolo puteti sa trageti voi ce concluzii vreti.

INGREDIENTE PALETA JH
Ingredients/Ingrédients: Talc, Mica, Kaolin, Dimethicone, Tridecyl Trimellitate, Phenyl Trimethicone, Ethylhexyl Palmitate, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Capryl Glycol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin. May contain: Isononyl Isononanoate, Isostearyl Isostearate, Nylon-12, Polymethylsilsesquioxane, Magnesium Stearate, Silica, Titanium Dioxide (CI77891), Iron Oxide Black (CI77499), Iron Oxide Yellow (CI77492), Iron Oxide Red (CI77491), Hydrated Chromium Oxide Green (CI77289), Ultramarine Blue (CI77007), Ferric Ferrocyanide (CI77510), Chromium Oxide Greens (CI77288), Manganese Violet (CI77742), FD&C Red 40 AI Lake (CI16035), FD&C Yellow 5 AI Lake (CI19140), FD&C Blue 1 AI Lake (CI42090).

INGREDIENTE PALETE DE 25 FARDURI
Talc, Mica, Dimethicone, Tridecyl Trimellitate, Phenyl Trimethicone, Ethylhexyl Palmitate, octyldodecyl Stearoyl Stearate, Capryl Glycol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin. May Contain: Isononyl Isononanoate, isostearyl Isostearate, Nylon-12, Polymethylsilsesquioxane, Magnesium Stearate, Silica, Kaolin, Titanium Dioxide(CI77891), Iron Oxide Black (Cl77499), Iron Oxide Yellow (Cl744492), Iron Oxide Red (Cl77491), Hydrated Chromium Oxide green (Cl77289), Ultramarine Blue (Cl77007), Ferric Ferrocyanide(Cl77510), Chromium Oxide Greens(Cl77288), Manganese Violet(Cl77742), FD&C Red 40 Al Lake (Cl16035), FD&C Yellow 5 AL Lake (Cl19140).

Iata si o poza cu machiajul pe care l-am facut cu aceasta paleta.

Iata si cateva exemple de asemanari intre paleta JH si alte palete de la Morphe.






Va las atasate si cateva poze cu cat fall out au si cu asta inchei pomelnicu'. Desi a fost si este o paleta super mediatizata nu consider ca au venit cu ceva nou pe piata.
Imi place?
Da sigur ca imi place.
O recomand?
Da, daca treceti peste costul total sau daca sunteti fane Jaclyn Hill sau chiar va place si vi-o doriti, atunci da.
Sunt nuante ne mai intalnite?
Nu.
Imi pare rau ca am achizitionat-o?
Nu. Sub nici o forma!
Personal imi plac paletele de la Morphe si cu siguranta imi voi mai achizitiona palete de la ei, si chiar este un brand foarte okey din punctul meu de vedere.

Sper ca v-a placut si aceasta postare si chiar sunt curioasa ce parere aveti, asa ca astept cu drag commenturile voastre!
Pupici!



8 comments:

  1. Nuantele sunt superbe, daca n-ar fi fost prafoase, cred ca era o paleta excelenta!
    Iar tu, trebuie sa iti spun, arati minunat!

    ReplyDelete
  2. Deci, machiajul este MINUNAT si tu esti MINUNAT de frumoasa <3
    Imi place ca ai fost sincera in legatura cu paleta :D m-a tentant si pe mine(inca ma gandesc daca ma mai tenteaza, oricum e out of stock :D)
    Eu daca as avea paleta, cred ca as lipi acel cartonas cu numele fardurilor unde are numele si mesajul ei, ca o data imi ajunge sa il citesc :))
    Te pup xo

    ReplyDelete
  3. Vai deci e absolut superba, machiajul e divin, se vede ca sunt niste farduri cremoase si blenduibile, o ador pe Jacklyn, e un om asa frumos .

    ReplyDelete
  4. Eram super entuziasmata si asteptam sa reapara in stoc.. acum nu mai sunt atat de sigura ca o vreau!
    Dar imi place machiajul realizat de tine! Pupici

    ReplyDelete
  5. Wow, cate detalii ai oferit!! Bravo, Elisa!
    Si mie imi place paleta, culorile, insa sincer...tind sa cred ca oare Makeup Revolution sau Melkior sunt mai bune? :D Sper sa nu mi-o iau pentru intrebarea asta....

    ReplyDelete
  6. Au ceva fall out, dar am vazut si mai worse than that. Mie una mi-au placut nuantele si as tinde sa o recomand fetelor care nu vor sa investeasca multi bani in produse. Paletuta asta chiar are de toate, pentru toti. Si nuante cu subton cald, si rece, si colorate, si mate, si sidefate, vad si duochrome pe acolo. Mie una mi-ar placea sa o am, dar cand ma uit la teancu' de palete care ma asteapta . . .nevermind :))
    Machiajul l-am vazut pe IG si mi-a placut foarte mult. :* :* :*

    ReplyDelete
  7. Sincer mai mult am folosit paletele de la Tarte decat am folosit-o pe aceasta. Eu am cumparat paleta din simplul fapt ca imi place foarte mult de Jaclyn. Tartelette in Bloom e cu siguranta una din preferatele mele. Nici NARS nu e mai prejos. Intr-adevar paleta Jaclyn are o gama mai larga de culori insa eu tot mai mult inclin spre Tarte :D .

    ReplyDelete
  8. Buna Elisa , imi poti recomanda un site de pe care pot lua aceasta paleta ( din Romania)?
    Machiajul e superb!

    ReplyDelete

Latest Instagram Photos