Monday, September 11, 2017

BEAUTY BOX-URILE LUNII AUGUST

Luna august a fost o luna geniala in privinta beauty box-urilor ( asta fiind opinia mea ). Mi-a placut fiecare cutie in parte, mai ales BoxyCharm care m-a lasat uimita.
Am tot primit mesaje in privinta acestor abonamente si cum se poate intra in posesia lor. Din pacate aceste companii nu au trasnport international insa exista o solutie: Shipito.
Shipito va pune la dispozitie o adresa din State care va v-a ajuta sa faceti shopping aici. Coletul acela ajunge la Shipito si de acolo sunteti libere sa aruncati facturile, sa va puneti ce valoare vreti si sa va completati singure formularul necesar trimiterii coletului in Romania sau unde sunteti voi in Europa.
Este varianta cea mai iubita de catre toata lumea din Europa si nu numai. Va atentionez ca din pacate calculatorul lor estimativ nu functioneaza deloc cum trebuie, asa ca nu va ramane decat sa incercati direct, printr-o comanda. In caz ca intampinati probleme cu comanda, atunci se poate returna si va puteti primi banii inapoi. Stiu persoane din Australia care nu platesc mai mult de $18-20 ( poate vi se pare scump insa eu am trimis colete in Europa si cel mai putin costa cam $60 ).
Gata cu atata vorbarie, sa trecem la cutiute!


IPSY
Tema: Good Vibes Only
Pret: $10
Portfard: din piele artificiala, in degrade de roz inchis si mov pe care scrie Wild & Free. Nu sunt fana, dar e okey de aruncat in genti.
  1. SLMISSGLAM T35 Precise Blending - pensula de blending, nu prea moale de la o companie de care nu am auzit. M-am uitat de curiozitate pe site-ul lor si am  intrat in fibrilatie avand in vedere ca un set de 12-13 pensule costa $325. WHAT?!? De testat inca nu am testat-o dar ma bucur cand cei de la Ipsy imi trimit pensule. Nu as putea sa va spun pretul deoarece pe acel site se vand doar seturi de pensule.
  2. THEBALM TheBalm Voyage II - nelipsita mostra de fard de la TheBalm. Am primit nuanta Willkommen pe care deja am folosit-o in paleta full-size pe care o detin. Un fard foarte pigmentat, cremos si care se aplica si se blenduie destul de usor.
  3. FORMULA 10.0.6 Pores Be Pure Skin Clarifying Mud Mask - De acest brand am auzit in Romania, stiu ca se gasesc in magazinele Sephora si stiu ca au produse destul de bune. Masca inca nu am incercat-o deci nu prea am ce detalii sa va dau despre ea. Ma bucur ca a venit intr-o cantitate maricica de 30ml. 
  4. CATRICE Highlighting Powder - este in nuanta 020 Champagne Campaign si sunt fericita sa vad ca incep sa apara si aici brand-uri europene care imi placeau destul de mult atunci cand locuiam in Romania. Nu am folosit inca iluminatorul dar sper sa nu ma dezamageasca. Voi l-ati incercat? Produsul este full-size si pretul lui este de: $5.99
  5. PACIFICA Coconut Blush - este un blush duo destul de interesant. Nici pe acesta nu l-am incercat inca deoarece imi colcaie sertarul de blush-uri si iluminatoare, asa ca nu cred ca e cazul sa il incep si pe acesta. Contine o nuanta nude si una de roz inchis pal. ceea ce mi se pare interesant la el, este locul in care au pus oglinda: pe partea opusa a paletei. Din pacate nu stiu pretul acestui produse deoarece a fost creat special pentru Ipsy.
Per total sunt foarte multumita de produsele primite mai ales ca am avut 3 produse full-size.


PLAY BY SEPHORA
Tema: The Innovators
Pret: $10
Saculet cute pe care scrie Makeup Geek 
  1. BEAUTY BLENDER Micro Mini - un mini beauty blender pentru aplicarea concealerului, iluminatorului si conturului. Eu detin 2 deja s-a ca nu pot decat sa ma bucur de inca unul. Personal imi place foarte mult si sunt adepta acestor buretei de la Beauty Blender. Pret: $9
  2. CLINIQUE Dual-Ended High Impact Mascara & Primer Duo - nu sunt fana a acestui rimel insa cu siguranta voi folosi primerul alb ca basa pentru rimelurile colorate. Produsul este travel-size si costa $8
  3. TOO FACED Mascara Melt Off Cleansing Oil - stiu sigur ca mai am 1 sau 2  Melt Off de la Too Faced si va spun sincer ca nici pana acum nu le-am incercat desi am auzit ca este un produs foarte bun. Practic te dai cu el inainte sa te demachiezi, il lasi 1 minut sa actioneze dupa care te demachiezi normal si ar trebuie ca rimelul de pe gene sa se indeparteze destul de usor. Chiar o sa-l testez zilele aceste ca sa-mi fac si eu o idee.
  4. GLAMGLOW Volcasmic Matte Glow Moisturizer - nu vreti sa stiti cat de bine poate sa miroasa!!!! Este o water-pressed cream ( imi pare rau e cam 01.35AM la mine si nu-mi trece prin cap cum as putea traduce acest produs ).  Arata ca un unt solid care contine minerale vulcanice si care matifiaza tenul. Se aplica dupa ce v-ati curatat tenul si ofera un glow mat fara sa fie shiny si fara sa arate uleios.
  5. CAVIAR Anti-Aging Miracle Multiplying Volume Mist - este un mist pentru par care ofera volum si textura fara sa-l incarce. Se pufaie de 2-5 ori prin parul proaspat spalat dupa care se lasa sa se usuce sau se coafeaza normal.
  6. KAT VON D Saint & Sinner - 2  fiole a noilor parfumuri de la Kat Von D. Daca ar fi sa aleg unul din ele cu siguranta l-as alege pe Saint deoarece este un parfum floral cu note de mandarine, iasomie, floare Tiare si mosc. Sinner este cam puternic si spicy. Contine note de flori de portocale, scortisoara, patchouli si vanilie.
Per total imi place si cutia din aceasta luna. Ma bucur ca au trimis un mini micro beauty blender de care sunt incantata deja. 


BOXYCHARM
Tema: Beach Please
Pret: $21
  1. ROYAL & LANGNICKEL Moda Pro 3-Piece Brush Set - un set de 3 pensule ( pointed blush, chisel blender si crease ). Se simt dense, moi si au un ambalaj calitativ, manerul avand un fel de cauciuc pe el. Pretul acestui set este de $26.
  2. BELLAPIERRE Waterproof Gel Eyeliner - tus pe care inca nu l-am folosit si nici nu cred ca il voi folosi cat de curand avand in vedere ca deja am un favorit. Pretul acestui eyeliner este de $15
  3. PUR COSMETICS Pro Eyelashes in DIVA - ador efectiv cat de glam arata aceste gene false. Abia astept sa le si incerc si sa vad cat de usor se aplica. Pretul genelor false este $14
  4. THE BEAUTY CROP #Grlpwr Liquid Lipstick - in nuanta Date Night. Culoarea e una de toamna, un caramiziu deschis , foarte pigmentat si foarte rezistent. Pretul acestui ruj este de $14.95
  5. TARTE Rainforest Of The Sea Volume II - o paleta superba la care nici nu ma asteptam. Toata lumea a fost uimita sa gaseasca o paleta de la Tarte. Detin deja multe produse de la ei si pot sa spun ca sunt o fana a produselor lor. Ambalajul este absolut superb si contine 8 nuante reci si pigmentate. Pretul acestei palete este de $36
Per total sunt mai mult decat multumita de produsele primite in aceasta luna de la BoxyCharm. Este cea mai buna cutie primita de la ei de cand sunt eu abonata. Chiar m-au lasat fara cuvinte! Valoare totala a produselor din cutie ajunge la $106.


5 comments:

  1. Ce de chestii interesante , astept si eu beautyboxul Marie Claire

    ReplyDelete
  2. Vaiiiii ce de chestii misto ai acolo, pudra Catrice am avut-o :)

    ReplyDelete
  3. Cutia BoxyCharm mi se pare si mie cea mai reusita! Cate abonamente ai! :D

    ReplyDelete
  4. Ce dragutele sunt toate si mie tot boxy charm imi place, mereu urmaresc unboxing pe yt la ele, pacat ca nu livreaza si in Romania.

    ReplyDelete
  5. Mi-am facut si eu cont pe acel site, nu se stie niciodata cand ma apuca pandaliile sa cumpar ceva de pe site-uri din America, se pare ca mi-au dat o adresa din Nevada, arata frumos, m-au nimerit :)))

    ReplyDelete

Latest Instagram Photos