Friday, March 23, 2018

Am incercat produse GLOSSIER - Recenzie

Cred ca toate ne dorim produse de ingrijire a tenului cat mai bune si de aceea investim in tot ce credem ca e mai bun si ni se potriveste.
Totul incepe cu un ten sanatos pana la urma.
Curiozitatea m-a impins sa-mi comand niste produse de la Glossier.
Cred ca ati auzit pana acum de Glossier sau ati vazut circuland tot felul de poze frumoase cu produsele acestea.

Am ales sa cumpar setul Glossier Phase 1 care a costat $40 si care contine 3 produse, plus un blush:
  1. Milk Jelly Cleanser
  2. Priming Moisturizer
  3. Balm Dotcom
  4. Cloud Paint
Milk Jelly Cleanser mi-l doream enorm si tot auzeam ca e un produs foarte bun. Asteptarile mele erau cu siguranta destul de mari asa ca am inceput sa-l folosesc din prima zi in care l-am primit.
Dupa parerea mea este un cleanser bun si atat. Cel putin in privinta tenului meu a fost doar un cleanser. Mereu am o reactie ciudata de la el si anume imi inroseste fata si parca simt ca ma arde.
In schimb imi place consistenta de gel si mirosul. 
Probabil ca va intrebati ce asteptari am de un cleanser, nu?
In momentul in care citesti atatea review-uri bune cum ca face una si alta parca incepi si tu sa te ridici cu pretentii si-ti doresti sa functioneze.
Desi am tenul gras, dupa ce il foloseam parca mi se strangea pielea si da sunt si alte cleansere care fac acelasi lucru, I know!
Nu demachiaza mascara waterproof si mentioneaza asta si pe site. L-am folosit cel mai mult sa imi sterg swatch-urile de farduri de pe maini si atat. Nu il voi mai recumpara.
Priming Moisturizer este o crema hidratanta si pot sa pun ca pentru tenul meu este prea hidratanta. Nu l-am folosit de prea multe ori dar se pare ca am cam aceeasi reactie: parca ma arde pielea si asta ma cam facut sa ma opresc din a-l mai folosi.
Review-urile sunt destuld e proaste, sunt o gramada de persoane care au avut aceeasi reactie si chiar le-au aparut cosuri, asa ca, bani aruncati degeaba. Nu il voi mai recumpara.
Balm Dotcom este un fel de vaselina intr-un tub fancy. Eu am ales varianta originala si nu pot sa spun ca nu-mi place. Chiar folosesc acest produs de fiecare data cand aleg sa ma dau cu un ruj lichid mat. Decat sa-mi bag detele intr-un tub prefer mai mult sa folosesc varianta asta. Se poate folosi pe buze, si pe locurile uscate cum ar fi coatele sau genunchii, pe cuticule sau pe oriunde pe piele. Chiar vreau sa incerc si alte variante si cu siguranta voi recumpara acest produs.
Cloud Paint in nuanta Beam este un fel de blush gel-crema piersiciu. Ei recomanda, sau cel putin asa stiu eu, sa il porti fara makeup dedesubt. Eu l-am incercat atat direct pe ten cat si pe fond de ten. Imi plac ambele variante. Vara cand nu prea port makeup imi place sa-l intind frumos pe pometi pentru un strop de culoare. In momentul in care ma machiez si vreau sa-l folosesc, consistenta este destul de usoara ceea ce inseamna ca se aplica usor fara sa deranjeze fondul de ten. Eu personal il voi recumpara probabil si in alte nuante.
Bineinteles ca trebuie sa specific ca ceea ce nu mi se potriveste mie poate sa vi se potriveasca voua si invers. Eu sunt aceea persoana care se documenteaza bine inainte si tine cont destul de mult de review-uri, insa nu de multe ori imi mai iau si teapa.
De recomandat nu recomand deocamdata nimic din simplul fapt ca nu cred ca au dat drumul la transportul international si nu cred ca are rost sa va amagesc cu recomandari ca mai apoi sa nu aveti de unde sa le achizitionati.
Cred ca aceste produse sunt de tip hit & miss iar asta ma face sa fiu putin cam reticenta in plasarea unei alte comenzi.

Sper ca va placut aceasta postare, si ca intotdeauna va astept cu un coment sau intrebari legate de aceste produse.

Ati auzit de produsele Glossier? Le-ati incercat sau aveti de gand sa le incercati?

4 comments:

  1. De unde ai achizitionat produsele?

    ReplyDelete
  2. Cum a ajuns comanda in Romania? Pentru ca nu livreaza de pe siteul lor in Ro

    ReplyDelete
  3. Buna! De unde ai achiziționat produsele?

    ReplyDelete
  4. Buna! De unde ai cumparat produsele? :)

    ReplyDelete

Latest Instagram Photos