Friday, January 20, 2017

INGLOT Duraline - 5 Intrebuintari

Recent am reusit sa-mi cumpar  faimosul Duraline de la Inglot si pot sa zic cu inima pe mana  pardon cu mana pe inima ca daca sunteti un makeup addict desavarsit atunci acest produs NU TREBUIE SUB NICI O FORMA SA VA LIPSEASCA DIN COLECTIE...si da tip si urlu, cand va zic asta!
Acest produs are cateva intrebuintari pe care poate nu le stiati deja si daca le stiati atunci le aflati si de la mine...va reamintesc mai pe scurt.
Pe produs am dat aproximativ $12, contine 9ml ( poate vi se pare putin, dar va asigur ca e indeajuns de mult ),  si contine lacrimi de Unicorn...glumesc 😂
 Lichidul este transparent ( fara parabeni ) si vine intr-un recipient de sticla transparenta iar capacul este pe post de pipeta. Desi arata ca apa consistenta este une grosuta ca de ulei si la atingere este destul de fin din cauza siliconului.
O data folosit produsul se usuca destul de repede, este rezistent si waterproof ( rezistent la apa ) .
Fiind un produs foarte versatil, o sa va enumar 5 intrebuintari:
  1. Reinvie tusurile crema/gel: fiindca sunt un makeup hoarder, am ajuns sa detin cateva mai multe tusuri si de cele mai multe ori ajung sa zaca prin sertar. Ca sa evit uscarea lor, adaug 1-2 picaturi de Duraline in acel tus si voila...tusul e ca nou! Eu am testat un tus gel de la Colourpop care era vai si amar de el.
  2. Baza pentru farduri: luati foarte putin produs si intindeti-l pe toata pleoapa. Ajuta la intensificarea culorii fardului respectiv, machiajul rezista mai mult si deasemenea previne  strangerea fardului in pliu 👍.
  3. Transforma pigmentii in fard lichid: sunt sigura ca multe dintre voi aveti pigmenti care zac uitati prin sertar ( ca si mine de altfel ). Amestecati 1-2 picaturi de Duraline cu pigmentul vostru preferat si rezultatul o sa fie destul de uimitor. Si mai jos aveti un exemplu 👇.
  4. Adio mascara/rimel uscat: 1-2 picaturi adaugate in rimelul vostru preferat il face ca nou! 
  5. Transforma orice fard in tus: decat sa cheltui o gramada de bani pe tot felul de tusuri colorate, mai bine amesteci 1 picatura de Duraline cu fardul tau preferat si il transformi instant in tus roz, mov, grena etc. Poti chiar sa combini farduri ❤ si sa-ti personalizezi culoarea finala.
Eu personal cred ca e un produs care nu trebuie sa lipseasca din colectia unui makeup artist sau a unui iubitor de machiaje.
Isi merita fiecare banut si vi-l recomand si voua cu cel mai mare drag. Promit ca nu o sa fiti deloc dezamagite!

5 comments:

  1. Fantastica potiunea asta magica. Pigmenti nu am, insa daca-mi salveaza mascara de la moarte sigura, I'm sold :) Mersi de tips-uri, si pt postarea asta frumoasa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daaaaa. Am tto auzit de el intr-o parte si-n alta dar nu era nimic concret si se pare ca nu multa lume stie la ce ajuta. Eu sincer sunt indragostita de el! Zilnic il testez pe tot felul de produse :D ! Ma bucur ca ti-a placut postarea! :*

      Delete
  2. Chiar este un produs minune!

    Poti sa ne lași linkul de unde l-ai achiziționat?��

    ReplyDelete
    Replies
    1. Chiar este! Si eu am fost stupefiata cand am vazut ce poate face! Cu mare drag iti las link-ul dar nu stiu daca o sa te ajute la ceva :D http://www1.macys.com/shop/product/inglot-duraline?ID=2514421&CategoryID=30076

      Delete

Latest Instagram Photos