Friday, March 17, 2017

Beauty Box-urile Lunii FEBRUARIE

Iata ca revin cu beauty box-urile de pe luna lui februarie ( cam tarziu, ce e drept ) dar ( acu bag scuzele de rigoare ) sunt mega ocupata cu un lucru destul de important care vreau sa fie perfect si despre care o sa va vorbesc la momentul respectiv ( si nu, nu-s gravida ) :)).
Si pe luna februarie avem tot Ipsy, Allure si Sephora Play si in curand vor urma beauty box-urile lunii martie unde o sa va arat si Walmart Beauty Box ( deja am primit Allure si Ipsy si mai am de asteptat sa vina Sephora Play si Walmart ), insa deocamdata va arat ce am primit in luna februarie.

IPSY
Tema: #IPSY Much Love
Portfardul din luna februarie mi se pare oribil din cauza detaliilor portocalii cel mai probabil. Nu-s eu feșănistă da combinatia de denim cu portocaliu neon mi se pare oribila. Poate daca alegeau un alb sau negru arata mai bine, dar asa, au pleoștit un portocaliu neon de te rupe la ochi plus a fost luna iubirii ma asteptam la ceva mai frumos! Anyways...sa trecem la produse.

  • 1.  Promise - Organic Nourishing Coconut Milk Daily Facial Scrub  With Sugar & Walnut - nu cunosc compania dar orice scrub e binevenit. Produsul are vreo 22ml si cred ca o sa il folosesc de maxim 3 ori.
  • 2. IBY Beauty Highlighter in nuanta Bubbly - nu cred ca este varianta full size dar nu este nici prea mic ca sa nu il pot folosi. Nuanta e un peach roziu destul de frumos iar de incercat nu l-am incercat din simplul fapt ca am atatea produse desfacute pe care trebuie sa le folosesc.
  • 3. Elizabeth Mott Matte Bronzer Whatup Beaches - chestiuta asta e super miniscula ca sa il pot folosi ca bronzer . ca sa va faceti o idee, merge sa folosesc doar o pensula pentru aplicare fardului sau o pensula de blending 😅 
  • 4. NYX Butter Lipstick in nuanta BLS29 Lifeguard - e o nuanta de rosu inchis. Rujul e varianta full size si este destul de hidratant si chiar ma bucur sa-l adaug colectiei mele.
  • 5. Luxie Blush Brush Nr.514 - sunt foarte incantata de aceasta pensula, nu e nici prea moale nici prea aspra, imi place si combinatia de roz cu rose gold si am auzit destul de multe lucruri bune despre aceasta companie. Pensula costa $18 deci am trecut deja de $10 cat costa abonamentul lunar. 
Per total sunt destul de multumita de produse, mai putin de portfard, care nu m-a impresionat cu nimic!


ALLURE BEAUTY BOX
  • 1. Olay Eyes Pro-Retinol Eye Treatment - nu am folosit inca acest produs deci nu prea am ce detalii sa va dau, doar ca nu sunt o consumatoare de astfel de produse. Produsul are 7ml.
  • 2. Grande Lips Hydrating Lip Plumper - l-am incercat, miroase bine ( a cupcakes ), nu e lipicios, si ma asteptam sa-mi furnice buzele avand in vedere ca e lip plumper dar  e doar un simplu luciu de buze si nimic mai mult. 
  • 3. First Aid Beauty Facial Radiance Pads - cica ajuta la exfoliere, tonifica si ilumineaza fata, nu contine alcool si nu le-am folosit inca, deci nu am ce sa va spun despre ele.
  • 4. BeautyCounter Lengthening Mascara - un rimel full size care costa $29 ( deci rimelu asta mi-a achitat aproape dublu pretul abonamentului ) . Nu l-am deschis, pentru ca ma chinuit sa termin celelalte 8857377 de rimeluri din sertar deci habar nu am daca e bun sau nu , insa nu cred ca se ridica la nivelul rimelului de la Too Faced Better Than Sex care e my ride or die.
  • 5. Cargo Stick Highlighter in nuanta Champagne - care e full size si costa $28  dar nu e deloc pe placul meu. Cred ca am mai specificat ca nu-mi plac highlighterele lichide, solide sau crema, din simplul fapt ca am tenul gras. 
  • 6. Red Flower Moroccan Rose Candle - era o lumanare pastila care a ars demult si care mi-a placut destul de mult  insa nu cred ca voi da $30 pe varianta full size.
Per total nu mi-a placut deloc aceasta cutie, consider ca am aruncat $16.50 degeaba chiar daca am 2 produse full size care trec cu mult de pretul abonamentului. Cel mai probabil in aprilie ma voi dezabona la aceasta cutie, si voi incerca o alta.


PLAY BY SEPHORA
Tema: The Soft Side
Saculetul il ador pur si simplu, e satinat si are anunta de roz prafuit. 
  • 1. Too Faced Lip Injection Glossy in nuanta Milkshake - miroase foarte bine, se simt mici furnicaturi dupa ce il aplici, nu este deloc lipicios si se simte foarte usor pe buze. Furnicaturile sunt okey avand in vedere ca am varianta stick pe care nu o suport absolut deloc. Furnicaturile sunt puternice, parca iti i-au foc buzele si nu stii cum sa te stergi mai repede de el.
  • 2. Marc Jacobs Divine Decadence - bineinteles nelipsita fiola de parfum. Am atat de multe fiole de la acest parfum ca nici nu mai trebuie sa cumpar varianta full size. Detalii despre acest parfum nu am sa va dau din simplul fapt ca in proportie de 80% dintre voi deja il aveti acasa 😂
  • 3. NARS Velvet Lip Glide in nuanta Bound - este un ruj lichid glossy, foarte pigmentat, nuanta e de roz prafuit si se simte foarte bine pe buze. Avand in vedere ca e glossy, nu  se usuca mat insa nici nu rezista prea mult pe buze, deci trebuie reaplicat periodic. Il ador din simplul fapt ca e miniatura celui mare si are o cantitate de 2ml ceea ce mie mi se pare indeajuns ( avand in vedere ca detin 3 sertare cu produse pentru buze ) .
  • 4. Clinique Pep-Start Hydroblur Moisturizer - e un produs interesant, pe care inca nu l-am incercat. Are 7ml si sper sa-mi ajunga pentru cel mult 3 utilizari. Desi mostra e mica ma bucur ca e plina, ca de fel au un pârț de cantitate si restul aer.
  • 5. Lashcraft Length + Volume Mascara - hop, alta mascara ( au scris si pretul pe el ca sa stii ca acel rimel ti-a achitat abonamentul :)) ). Bineinteles ca nu o sa desfac rimelul  prea curand, asa ca o sa ramana aruncat in sertarul neincapator cu mostre.
  • 6. Origins GinZing Refreshing Eye Cream to Brighten and Depuff - mostra asta e atat de mica si de cute ca daca aveam doua puteam sa le port ca cercei. Acu trebuie sa recunosc ca pe asta o sa o incerc, mi se pare mai interesant ca cea de la Olay. 
Per total mi-a placut nespus de mult saculetul de la Sephora si cred ca de cand m-am abonat la aceasta cutie, mi-a placut mai mult decat Allure. 


Gata so cu beauty box-urile pe luna februarie, acum sa asteptam sa vedem ce ne rezerva luna martie!
Ca intotdeauna, astept parerile voastre! Pupici! 


4 comments:

  1. Foarte dragute produsele tale. Box-ul de la Allure nu l-as mai comanda nici eu sa fiu in locul tau...Cel de la sephora mi-a placut cel mai mult. asa rau imi pare ca in romania nu avem asa ceva...si ma refer la beauty box-uri in general. Nu cunosc Divine decadence, fac parte din acea 20% :))) Te pup si abia astept sa vad cel de la Wallmart care vine rar :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Deja ma gandesc ce alta cutie sa comand, ca saptamana asta ii dau cancel. Si mie tot cel de la Sephora mi-a placut cel mai mult. Nu stiu de ce nu se apuca cineva sa faca asa ceva la un pret cat de cat acceptabil. Sunt abonamente incare primesti si 1-2 produse full size, insa uite la Sephora nu stiu daca am primit un produs full size, insa sunt produse care mi-au placut si le-am cumparat in varianta full size. Amprimit toate abonamentele in afara de cel de la Walmart, si cum primesc cutia cum fac postarea! :* Te pupacesc :*

      Delete
  2. Foarte faine produsele, sa le folosesti cu placere si asteptam sa vedem ce ai primit in Martie :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oama ma bucur mult ca iti plac produsele <3 si cat de curand o sa urmeze si beauty box-urile pe luna MArtie :*

      Delete

Latest Instagram Photos