Thursday, May 25, 2017

Colectia mea de parfumuri de la Victoria's Secret

Nebunia asta parfumata a inceput de anul trecut, de prin iarna cand cei la de Victoria's Secret au readus spre vanzare parfumul meu preferat...primul meu parfum oficial de la Victoria's Secret de care inca sunt indragostita.
Pretul parfumurilor este unul mediu ( si aici vorbesc strict de parfumurile care contin doar 50ml - $52 fara taxe ) si cateodata cu ajutorul anumitor cupoane ( pe care le primesc detinatorii de credit card ) sau reduceri, le poti achizitiona si mai ieftin.
Nu incerc sa le colectionez pe toate din simplul fapt ca nu toate imi sunt pe plac, insa daca exista un parfum de la ei care chiar imi place, atunci cu siguranta isi va face loc in colectia mea!
Un alt factor care a contribuit la achizionarea acestor parfumuri a avut de a face cu design-ul sticlutelor, design peste care nu am putut sa trec atat de usor cu vederea.
Multe dintre ele arata destul de fancy si tind sa atraga atentia mai ales daca sunt tinute pe o tavita pe vanity!
Nu o mai lungesc, o sa trec la colectie si sper ca v-am facut curioase sa ma urmariti in continuare.


SEXY LITTLE THINGS NOIR

Primul meu parfum care mi-a ajuns la inima si pe care inca il recumpar atunci cand reapare pe piata. Nu am cum sa nu aduc in discutie design-ul sticlutei, care pentru mine pare senzuala tocmai buna pentru vanity.  Pulverizarea se face printr-o pompita ce te duce cu gandul la parfumurile vintage si care mie personal imi place mult. Stiu ca, din pacate, multe persoane au avut probleme cu acest tip de pulverizator, eu se pare ca am fost mai norocoasa...deci daca va doriti sa-l achizitionati, sa tineti cont ca s-ar putea sa existe ceva probleme.
Cum miroase?
Desi nu ma pricep deloc la a descrie mirosuri/parfumuri o sa incerc sa va transpun ceea ce simt eu atunci cand ma dau cu acest parfum.
Un parfum ce inspira senzualitate, foarte feminin si floral. Nu este un parfum innecacios, care sa provoace dureri de cap, ci din contra miroase delicat si sofisticat in acelasi timp.
Il recomand cu cel mai mare drag!



RAPTURE

Rapture este parfumul preferat al mamei mele si al bineinteles. De data asta vorbim de un parfum mai puternic, care nu provoaca dureri de cap, perfect pentru zilele reci de iarna.
Mirosul este unul intre spicy si lemnos, foarte senzual, clasic si persista foarte mult pe piele.
Sa vorbim putin si de design-ul sticlei, care pare tot vintage si scump si care bineinteles arata foarte bine pe vanity.



ANGEL GOLD

Lucrul care m-a facut sa cumpar acest parfum, a fost sticla superba cu o pereche de aripi pe inger pe spate. L-am cumpar online, deci nu prea am stiut la ce sa ma astept ( avand in vedere ca nu toate parfumurile de la Victoria's Secret sunt ''purtabile'' ).
Eu personal il simt fresh si feminin. Ca si note, se regasesc bergamota, gardenia si moscul si imi reaminteste putin de Bombshell.



LOVE ME

Promite sa te indragostesti de el la prima pulmerizare si chiar asa mi s-a intamplat si mie. Vorbim de un alt parfum cald, senzual cu un pulverizator ca cel care se gaseste pe Sexy Little Things Noir.
Morsul este unul mai lemnos si dulce ( vreau sa tineti cont ca nu-mi plac deloc parfumurile puternice care provoaca ameteli si dureri de cap ) si desi pare foarte puternic este foarte purtabil. Sotului meu ii place la nebunie cand ma dau cu el mai ales in sezonurile reci toamna/iarna.
Sa nu trecem cu vederea ca da bine pe vanity si are un iz mai retro.


VICTORIA

Parfumelul asta a circulat mult in mediul online si tocmai asta m-a facut sa il cumpar. Design-ul sticlutei este foarte eleganta, girly, cu o funda mare din plastic, fix sus la baza pulverizatorului ( funda nu se poate da jos ) si care iese foarte mult in evidenta pe langa celelalte sticle mai simplute ( le scot din ecuatie pe cele vintage/retro ).
Desi arata cel mai bine e si parfumul care persista cel mai putin. Am impresia ca miroase doar atunci cand il pulverizezi si dupa vreo 1-2 ore nu mai simti nimic. In schimb daca te dai cu lotiunea si dupa care te dai cu parfum, e cu totul altceva. Este un parfum fresh fructat, nu e intepator, insa mi-ar fi placut sa fie putin mai puternic.


LOVE IS HEAVENLY

Parfumul care simt ca e si fresh, si floral, si lemnos. Ei il descriu ca pe un parfum senzual, pur si ademenitor si trebuie sa recunosc ca asa si este.
Are note de nufar, flori de mandarine si mosc. Sticluta este un eleganta, transparenta ( se poate vedea culoarea piersicie a parfumului ), capacul ma duce cu gandul la sticlutele de parfum Chanel si mi se pare si foarte cute acea floricica din tul.


VERY SEXY NOW 2016

De data asta vorbim despre un parfum de vara, exotic cu miros de cocos. Poate ca o sa strambati din nas, insa va promit ca miroase absolut superb si e tocmai perfect pentru sezonul ce bate la usa.
Mirosul cald ma poarta undeva departe, intr-o vacanta tropicala, pe o insula, inconjurata de cocktail-uri precum Pina Colada.


EAU SO SEXY

Un parfum foarte deosebit de placut si mirosul imi pare foarte cunoscut insa nu pot sa-mi dau seama de unde. Au fost cateva saptamani bune in care nu puteam sa ma dau cu un alt parfum in afara de acesta. Te face sa te simti sexy dar casual, este dulce cu o nota fresh (merele) si il simt ca un parfum ''delicios''.
Avem iar o sticla ''legata'' cu o panglica neagra de pastic care nu se poate da jos.
Cu note de bergamota, mere si crema de Chantilly e tocmai bun pentru primavara/vara.


TEASE NOIR

Nu stiu de ce, dar am impresia ca e continuarea parfumului Sexy Little Things Noir. Un alt parfum de care sunt foarte indragostita, atat de ambalaj cat si de miros.
Dulce, floral si tocmai bun de purtat de zi cu zi. Gasim note de vanilie neagra, pere si gardenie care se imbina perfect intr-o aroma foarte feminina.
Dulce, senzual, sofisticat, tineresc,
Sticla care are un farmec extravagant/burlesc, cu detalii de dantela pe sticla si la purlverizator. Aceste tipuri de parfumuri cu acest tip de pulverizator mi se par foarte fabuloase si sincer ma duce cu gandul la Moulin Rouge.
Capacul cu pulverizator se poate indeparta si se poate un capac normal ca sa fie mai usor atunci cand calatorim, deasemenea putem umple sticla cu un alt parfum dupa ce se consuma acesta.


EAU SO PARTY

Unic! Un parfum unic, care iesei in evidenta atat in privinta aromei cat si a ambalajului. E ceva foarte diferit la el si parca nu se compara cu niciun alt parfum probabil din cauza asta mi se pare unic.
Eu personal il simt dulce, jucaus si lemnos insa totusi are ceva ce il scoate in evidenta.
Notele mi se par foarte ciudate insa combinatia este absolut uimitoare. Avem note de lime, zahar, maci si pere.
Sticla are acelasi design ca si Eau So Sexy insa parca are o alta dimensiune. Toata e metalica ( oglinda ) cu capacul negru sclipicios.


TEASE FLOWER

Conceput special pentru primavara 2017 cu un design absolut superb. Un parfum dulce floral ( se si poate vedea pe sticluta ) cu note de orhidee, lalele, zahar, frisca si vanilie. OMG!
Daca va place Jo Malone Peony & Blush Suede sa stiti ca asta e destul de asemanator insa din pacate nu la fel de persistent ca cel de la Jo Malone.
Ador totul la sticluta, de la culoare, la florile atent lipite si pulverizator roz. Pare o sticla girly si jucausa.


VERY SEXY NOW 2017

Dragoste la primul miros. Mi-a facut cu ochiul de cand a fost lansat insa m-am cumpatat sa nu-l cumpar deoarece nu stiam cum miroase si de fel nu toate parfumurile din gama Very Sexy sunt pe placul meu.
Imi aduc aminte ca am fost la magazin sa cumpar un parfum (Bombshell) viitoarei mele cumnate si atunci am avut ocazia sa il testez.
Bineinteles ca l-am achizitionat la un pret de $14 ( deoarece aveam 2 cupoane a cate $20 pe care le capat din simplul fapt ca sunt detinatoarea de credit card Victoria's Secret - mentionez asta pentru ca cei de la Victoria's Secret nu prea sunt darnici cu acest tip de cupoane ) si am primit gratuit si o geanta superba alba, in valoare de $78...mai zi ceva!
La ora actuala asta e parfumul pe care il folosesc de aproximativ 2 saptamani poate 3.
Miroase a vara 2017 😂 cu note de mariposa flower ( nu stiu ce floare e si nici nu vreau sa traduc mot-a-mot ), guava si cocos. Ce e vara fara cocos, nu?
Personal imi place foarte mult si persista si destul de mult pe piele.


LOVE PINK

Parfum ce face parte din gama Victoria's Secret PINK ( aici cunoscut doar sub numele de PINK ). Tin minte ca erau doua variante, acesta roz si unu alb. Acela alb mi s-a parut mult prea fresh pentru gustul meu asa ca am plecat acasa cu frumusetea asta.
Asta e un parfum perfect pentru adolescente si cred ca spun asta si din cauza ca gama PINK are spre vanzare tot felul de lucruri pentru fetele de la scoala/liceu facand diferenta cu ceea ce se gaseste la Victoria's Secret.
Ma duce cu gandul la pauzele lungi inaite de vacanta de vara. Pot sa spun ca e un parfum adolescentin, dulce vanilat, comfortabil dar in acelasi timp sexy. Mirosul este foarte asemanator cu Viva La Juicy de la Juicy Couture!


SCANDALOUS

Ultimul parfum din colectie este un parfum cu rola si va spun sincer ca nici nu mai tine minte de ce l-am cumparat.
Parfumul este unul provocator si sexy, dulce cu note de lichior de zmeura, bujori negrii si praline. Un amestec ce te duce pur si simplu in extraz si cred ca e perfect pentru serile romantice alaturi de cel iubit.
E un parfum ce ma duce cu gandul la ''Adults Only'' if you know what I mean, e asa kinky, senzual, erotic...pornache.
Nu stiu cat de mult mi-ar place sa-l port vara avand in vedere ca e cel mai dulce dintre toate ( din cauza asta cred ca am luat varianta cu rola ) insa pe timpul iernii cred ca ar fi fenomenal.


Cam acestea sunt toate parfumurile mele de la Victoria's Secret ( deocamdata ), parfumuri care mie imi plac foarte mult.
Voi ati incercat vreun parfum de la Victoria's Secret? Daca da, care din ele? Daca nu, care v-ar face placere sa-l incercati?


7 comments:

  1. Eeee, la noi greu se gasesc parfumuri noi, gen 2017. Imi place mult sticluta la eau so party. Culmea e ca acea pompita de la parfumele pe mine nu ma atrage. Mi-am luat parfumul laudat de la Body&bath si sincer nu tine pe mine si nu am avut ocazia sa il miros undeva. Cand am fost in Cluj am dat de un stand cu produsele lor si nu am simtit acel miros persistent. Asa ca voi ramane fidela tot VS. Si deja am cateva din produsele lor.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu stiam ca se gasesc atat de greu, stiam ca Aoro cam le au pe toate, dar e posibil sa ma insel. Ce parfum ti-ai luat de la Bath & Body Works? L-ai achizitionat de pe A Thousand Wishes? Probabil ca rezistenta tine si de PH-ul fiecaruia. De exemplu, un astfel de parfum a fost lansat de BBW anul trecut '' Magic In The Air '' si toata lumea a fost isterica in privinta lui. Si normal, cu atata isteria, hop si eu repede sa-l cumpar. L-am testat in magazin si pur si simplu pe mine nu miroase deloc si pe prietena mea miroase puternic si superb. Nu l-am luat si iti spun sincer, m-am mai dus odata si am incercat iar si nimic, acelasi lucru. Nici lotiunea, nici crema, nici parfumu si nici macar lumanarea nu-mi miroasea. Singurul produs din acea gama care mi-a priit a fost gelul de dush. VS cred ca a ajuns demult in inimile oamenilor, mai mult decat BBW avand in vedere ca in Europa nu exista decat in Italia, Polonia, Turcia si Rusia. Eu am fost fana a brandului VS ceva timp insa in ultimii ani m-am axat mai mult pe BBW din simplul fapt ca produsele lor mi se par mult mai calitative decat a celor de la VS desi ambele branduri sunt detinute de LB :))).

      Delete
    2. normal ca mi-am luat parfumul greu de gasit si al brandului, a thousand wishes, la Cluj am mirosit crema si nu am simtit nimic si i-am dat si la al meu sa miroasa si nimic, si am mirosit cateva de acolo...asa ca raman fidela VS pt ca miros intens si ramane mirosul chiar 24h. Si in Londra se gasesc nu? parca se lansase un magazin. Oricum eu mi-am luat din terminal de la Heathrow, mall din Istanbul, anul trecut din Spar din Austria. Si al meu sot mi-a adus acum ceva ani din terminal Amsterdam parfumelul. Pe Aoro, Emag sunt, dar nu cele noi din 2016,2017. Dar macar am avut ocazia sa testez la preturi superbune de la oferte de la elefant gelurile de dus, cremele, misturile incet incet. BBW a aparut dupa VS sau inaintea lor?

      Delete
    3. imi pare rau sa aud ca nu persista acel parfum :( . acum fiecare cu placerile lui si in ce se simte mai bine :D. Victoria's Secret a fost fondat in 1977 si Bath and Body Works in 1990 :D

      Delete
  2. Un singur produs Victoria's secret am avut si mi-a placut foarte mult, era un gel de dus, parfumurile astea arata foarte ochios 😏😂 sunt sigura ca miros tare bine.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Doar unul? Clar trebuie sa mai incerci, iti promit ca o sa te indragostesti <3 . Arata si bine si miros si pe masura <3

      Delete
  3. Wow! Ai o adevarata colectie, nu gluma!
    Ca si ambalaje - unul mai frumos ca altul!!!!
    Mie imi plac aromele mai fructate de obicei, nu cele foarte dulci, dar nici cele prea tari. Nu am o experienta prea vasta in privinta parfumurilor, pentru cu nu am fost adepta lor, in sensul ca nu ma indur sa platesc mult pe o sticluta de parfum.
    Momentan sunt indragostita de Amor Amor! :D

    ReplyDelete

Latest Instagram Photos