Monday, May 22, 2017

COLOURPOP - SETURI FARDURI PRESATE

E luni...E Colourpop!
Am revenit cu o noua postare despre produsele Colourpop, si de data aceasta vorbim de seturile cu farduri presate.
Recent, cei de la Colourpop au lansat si farduri presate, farduri cu care suntem toate obisnuite si sincera sa fiu a fost un pic coplesitor.
Din momentul acela parca s-au axat mai mult pe aceste farduri ( ceea ce e destul de dezamagitor pentru mine, deoarece eu sunt o mare fana a fardurilor supershock ) si le lanseaza din ce in ce mai mult.
Astazi vi le prezint pe cele care le detin eu iar la final o sa va spun parerea mea despre ele.



Prima paleta despre care o sa vorbesc este chiar si prima lor paleta lansata in acest format. Face parte din colectia Amanda Steele - Weekend Worrior.
In paleta se gasesc 4 farduri reci si atent alese. Trei dintre ele sunt mate si unul este metalic. Pigmentatia lor este un medie ( asta in cazul in care nu folositi primer ), swatch-uite pe primer adera mult mai frumos, sunt mai pigmentate si putin prafoase.
Paleta a costat cam vreo $18 si sincera sa fiu, nu sunt impresionata.

Urmatoarele seturi au fost lansate de Valentine's Day de anul acesta si da, am fost super mega atrasa de ambalaj si de nuantele fardurilor.
Fiecare set contine 2 farduri iar setul are forma de scrisorica de dragoste. Ceea ce ma deranjeaza e ca nu pot arunca ambalajul lor ( cutia in care vin ) deoarece e singurul loc unde scrie denumirea fardurilor si este enervant sa stau mereu sa le scot din cutie si sa le bag inapoi.
Calitatea fardurile este ca si a celor din paleta de mai sus, medie. Cele mate, fara primer aproape ca nu adera deloc pe piele iar cele metalice sunt foarte pigmentate.
Fiecare set a costat $10 si in total au fost 5 ( unul din pacate nu mai era pe stock ).

TWO TO TANGO
* Double Date - Metallic
* Two Much - Shimmer

BOYFRIEND STEALER
* Dreamboat - Matte
* Pretty Cruel - Shimmer
 Pretty Cruel este o nuanta foarte frumoasa cu multe particule fine de sclipici auriu! 👇

ONE OF A KIND
* Going Steady - Matte
* Pinky Promise - Metallic

MEANT TO BE
* Bouquet Toss - Metallic
* Flowerboy - Matte

SWATCH-URI FARA PRIMER
 SWATCH-URI CU PRIMER

Per total nu sunt impresionata deloc de ele, desi selectia de culori este foarte frumoasa. Raportul calitate/pret cred ca e pe acolo pe undeva, desi ceva in mine imi spune ca sunt cam scumpe pentru o calitate medie.
Ramane de vazut cum se comporta fardurile presate de tip rezerva si cele supershock ( de care sunt eu innebunita ). Presimt ca celelalte au o formula mult mai imbunatatita.

Sper din suflet ca va placut aceasta postare si ne revedem lunea viitoarea cu o alta postare Colourpop!

👇

1 comment:

  1. Mda, pacat ca nu sunt foarte reusite, pentru ca nuantele sunt superbe!

    ReplyDelete

Latest Instagram Photos